Lokalvård och miljö

Vi utför våra städtjänster miljövänligt, ergonomiskt och ekonomiskt

Vi arbetar aktivt med att minska förbrukningen av kemikalier. Med torra städmetoder är vi skonsamma mot såväl material och inredning som människor och miljö.

Professionellt utförd städning är viktigt ur flera aspekter

Det mest självklara är att lokaler och ytor ska se rena och fräscha ut för att uppfattas som trivsamma. Med rätt utförd rengöring förlängs dessutom livslängden på golv och inredning. Vår städpersonal har relevant utbildning och erfarenhet av hur man bäst tar hand om olika ytor och miljöer. Vi har ett brett utbud av specialistutbildningar.

Oavsett hur era lokaler och ert städbehov ser ut så är målet att ni ska vara 100% nöjda.

För oss finns det inga ”för små” kunder eller ”för krävande kunder”. Får vi ditt förtroende, så kontrollerar vi redan från dag ett att ni är nöjda med vårt arbete.

Vi erbjuder helhetslösningar med anpassade avtalsvillkor som matchar just dina behov. Flexibilitet, snabb återkoppling och kvalité är våra ledstjärnor.

Hör av dig till mig för en genomgång av dina önskemål.

Claudio Medina

Tel 08-20 88 00
E-post info@lerici.se

Kontakta oss för ett kostnadsförslag

8 + 8 =

Alla uppgifter du lämnar till oss stannar hos oss. Vi använder inte dessa för att spamma dig och vi lämnar inte dessa vidare till någon annan. Vi arbetar under sekretess och du kan känna dig trygg att skriva till oss. Du kan när som helst begära att få dina uppgifter raderade, skicka bara ett mejl till info@lerici.se.