Flyttstädning

Vi hjälper dig med en ordentlig flyttstädning med kvalitetsgaranti.

Vi ser till att din flyttstädning blir godkänd

Vi på Lerici Städ har lång erfarenhet av flyttstädning och känner till alla krav som måste uppfyllas för att du ska få godkänt av fastighetsägaren, den nya hyresgästen eller lägenhetsinnehavaren.

Proffsig flyttstädning

Som du redan vet är det både tids- och energikrävande att flytta. Du måste packa, bära och sist men inte minst måste du se till att flyttstädningen blir godkänd. Det tar både tid och energi och kan vara ett stort stressmoment.

Vi på Lerici Städ ser till att alla svåra, jobbiga och krångliga moment blir korrekt och proffsigt utförda. Vi använder såklart endast miljömärkta kemikalier och städutrustning med minsta miljöpåverkan.

Lite att tänka på inför flytten

Z

Boka flyttfirma

Z

Boka flyttstädning

Z

Säga upp eller flytta TV / bredband / telefoni

Z

Avtal och försäkringar

Z

Adressändring

Z

Packa rätt

Vi erbjuder högkvalitativ hemstädning, fönsterputs, flyttstädning och andra hushållsnära tjänster med 100% nöjd-kund-garanti och inga bindningstider.

Vi samarbetar med över 20 toppmäklare i stan och är godkända av Hyresgästföreningen i Stockholm.

Claudio Medina

Tel 08-20 88 00
E-post info@lerici.se

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

7 + 13 =

Alla uppgifter du lämnar till oss stannar hos oss. Vi använder inte dessa för att spamma dig och vi lämnar inte dessa vidare till någon annan. Vi arbetar under sekretess och du kan känna dig trygg att skriva till oss. Du kan när som helst begära att få dina uppgifter raderade, skicka bara ett mejl till info@lerici.se.