Om oss

Vår ledstjärna på Lerici Städ AB är engagemang – från den personliga relationen till våra kunder, till tjänsterna vi levererar och hur vi tar hand om våra medarbetare.

Våra ledord

Vi har 20 års erfarenhet av att arbeta med professionella städtjänster och har lärt oss att glädje, kunskap och kärlek till det vi gör är grunden till framgång.

ENGAGEMANG

Vi är ett familjeföretag som sätter en ära i att få och behålla våra kunders förtroende. Det gör vi genom att engagera oss, vara flexibla, snabba och leverera med hög kvalité.

KVALITÉ

Vi utvärderar löpande våra tjänster och utvecklar vår verksamhet för att ständigt höja kvalitén. Samtliga medarbetare genomgår vår internutbildning med fokus på säkerhet, miljö och tydliga rutiner och vi åtgärdar omgående eventuella avvikelser.

ENKELHET

Vi har korta beslutsvägar och ger snabb återkoppling, oftast inom 24 timmar. Vi är verksamma i Stor-Stockholm och har därmed korta restider.

Så här jobbar vi

Behov

Vi utgår alltid från dina behov och tillsammans med dig utformar vi ett avtal som beskriver tjänstens omfattning, förväntat resultat och tydliga mål för kvalitet och service.

Planering

Vid starten av uppdraget tar vi fram en detaljerad uppdragsbeskrivning med tydliga instruktioner för att säkerställa ett gott resultat och en långsiktig kundrelation.

Utförande

Vi använder moderna, skonsamma och miljövänliga produkter och arbetsmetoder. Vi ligger långt fram med IT-lösningar för spårbarhet, information och hantering av avvikelser.

Uppföljning

Vi mäter och följer upp avtalets mål genom att fråga om du är nöjd med de tjänster vi utför samt att snabbt och effektivt åtgärda eventuella brister. Kort sagt, vi vill alltid finnas tillgängliga för dig.

Vi är ett familjeföretag som arbetar med engagerade medarbetare och med kunden i fokus.

Naturligtvis har vi kollektivavtal för våra anställda och nödvändiga försäkringar för att få dig att känna dig trygg när du anlitar oss.

Claudio Medina

Tel 08-20 88 30
E-post hej@lerici.se

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på 08-20 88 30 eller skicka e-post till hej@lerici.se

Jag är

10 + 1 =

Alla uppgifter du lämnar till oss stannar hos oss. Vi använder inte dessa för att spamma dig och vi lämnar inte dessa vidare till någon annan. Vi arbetar under sekretess och du kan känna dig trygg att skriva till oss. Du kan när som helst begära att få dina uppgifter raderade, skicka bara ett mejl till info@lerici.se.